STO Garant reisgarantie

garantie geregeld

 

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Winterbergbus Snow Included gebruik van STO Garant voor alle pakketreizen. Alhoewel dagtochten buiten de wettelijk verplichte garantiestelling vallen, worden ook deze garant gesteld. STO Garant is een erkende garantieregeling. Het is een derdengeldenregeling die je betaling waarborgt tot na afloop van je boeking. Als aanmelder van de groep betaal je het boekingsbedrag niet aan Winterbergbus Snow Included, maar aan de derdengeldenrekening van de Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze Stichting Derdengelden verwerkt alle betalingen voor STO Garant.

 

"Wanneer je bij Winterbergbus Snow Included boekt, dan boek je bij een organisatie die aan alle wettelijke verplichtingen voldoet, zoals een wettelijk verplichte garantiestelling."

 

De dag na afloop van je boeking wordt je boekingsbedrag vrijgegeven van de derdengeldenrekening aan Winterbergbus Snow Included. Mocht Winterbergbus Snow Included voor het einde van je boeking in een faillissement of surseance van betaling terechtkomen dan wordt je boekingsbedrag vrijgegeven aan Stichting Take Over (STO). STO zal er dan, afhankelijk van de situatie, voor zorgen dat je je boekingsbedrag terugkrijgt, je boeking kunt vervolgen of naar het eindpunt van je boeking kunt reizen.

 

Hiermee heeft Winterbergbus Snow Included zich van bescherming bij insolventie voorzien bij STO Garant. Wanneer diensten door insolventie van Winterbergbus Snow Included niet worden verleend, kan de aanmelder van de groep contact opnemen met STO Garant, gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven, Nederland, via info@sto-garant.nl of +31 (0)85 130 29 43.

 

STO Garant is van toepassing op dagtochten en pakketreizen die onder onze Groepsreisvoorwaarden vallen.

 

© Winterbergbus™ is een merk van Winterbergbus Snow Included, KvK nummer 54143357
Winterbergbus Snow Included, Simon Carmiggelthof 158, 2492 JN Den Haag