Garantieregeling op groepsreizen

garantie geregeld: sto garant

 

Let op! Deze informatie is van toepassing op groepsreizen en niet op losse bustickets

 

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Winterbergbus Snow Included gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. U kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina (www.sto-garant.nl/deelnemers). Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl.

 

Bij iedere groepsreis van Winterbergbus Snow Included is de garantie van STO Garant van toepassing. Er is sprake van een groepsreis als deze is aangevraagd via deze pagina, hiervoor een offerte met offertenummer is uitgebracht en de groep akkoord gaat waarna een reisovereenkomst ontstaat. In de garantieregeling lees je wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn. Je vindt deze garantieregeling op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads). Let op, de garantie van STO Garant is alleen van toepassing op groepsreizen en niet op de verkoop van losse tickets (de verkoop van losse bustickets vind je elders op onze website).

 

"Wanneer je bij Winterbergbus Snow Included boekt, dan boek je bij een organisatie die aan alle wettelijke verplichtingen voldoet, zoals een wettelijk verplichte garantiestelling."

 

zo werkt het

 

Indien de garantie van STO Garant van toepassing is op de boeking, dan betaal je de reissom niet aan Winterbergbus Snow Included, maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze stichting derdengelden waarborgt je reissom tot na afloop van je boeking. De dag na afloop wordt de reissom vrijgegeven aan Winterbergbus Snow Included. Mocht Winterbergbus Snow Included voor het einde van je boeking in financieel onvermogen geraken, dan voert STO Garant de garantie uit. In de garantieregeling lees je hoe je daar in dat geval aanspraak op maakt.

 

STO Garant is van toepassing op dagtochten en pakketreizen die onder onze Groepsreisvoorwaarden vallen.

 

© Winterbergbus™ is een merk van Winterbergbus Snow Included, KvK nummer 54143357
Winterbergbus Snow Included, Simon Carmiggelthof 158, 2492 JN Den Haag