Midweek of weekend Winterberg?

Bij Winterbergbus heb je de mogelijkheid enkele reizen te boeken op de dagen dat wij naar en vanaf Winterberg rijden. Op die manier kun je zelf een leuke reis op maat samenstellen zoals een weekend Winterberg. Je boekt een enkele heenreis en/of terugreis bij Winterbergbus en reserveert je accommodatie bijvoorbeeld via Booking.com. Waarom is onze busverbinding naar Winterberg ideaal? Wij komen vroeg aan op je eerste dag in Winterberg en vertrekken rond de avond op je laatste dag en houden hierbij rekening met je bagage (lees verderop). Je kunt je tijd dus optimaal benutten en verliest geen 'sneeuwtijd'!

 

MEERDAAGSE SUGGESTIES

 

n.v.t. (Covid-19)

 

de voordelen op een rij

 

  • Efficiënte routes (korte reistijd en geen overstap).
  • Al rond 9:00 uur in Winterberg (aan de piste, in het centrum: parkeerplaats achter Big Mountain / bovenaan Skilift 1).
  • Bagage kan na aankomst nog in de bus blijven, je kunt dus meteen de piste op i.p.v. eerst naar je accommodatie (deuren bus open tot max. 30 minuten na aankomst en vanaf 16:30 uur (= aangepaste tijd i.v.m. Covid-19), omkleedruimte aanwezig op de parkeerplaats).
  • Vertrek om 17:30 uur indien je terug naar Nederland gaat (= aangepaste tijd i.v.m. Covid-19).
  • Op de dag van vertrek kun je rond 9:15 uur je bagage in de bus zetten zodat je aan het einde van de dag niet eerst nog naar je accommodatie hoeft om je bagage op te halen.
  • Een dag voor vertrek ontvang je een sms van Winterbergbus met het busnummer.

 

hoe werkt het?

 

Simpel: je reist heen en terug op de dagen dat Winterbergbus rijdt en maak een combinatie van twee enkele reizen. Natuurlijk kun je dit ook met een ander vervoersmiddel combineren. Wanneer we rijden zie je hier.

 

Een voorbeeld: je wilt op vrijdag vanuit Amsterdam naar Winterberg en op zondag terug naar Amsterdam. Je kijkt in onze timetable of Amsterdam op de gewenste datum in het schema zit. Zo ja, dan boek je online je bustickets voor vrijdag en zondag. Let op, je moet twee enkele reizen boeken, dus een aparte boeking voor heen en een aparte boeking voor terug boeking voor terug.

 

Covid-19

 

Let op, in verband met Covid-19 rijden wij in winter 21/22 zeer beperkt. Het is mogelijk om enkele reizen te boeken op de dagen dat wij rijden. Bij een kort verblijf raden wij aan een combinatie met een ander vervoersmiddel te maken (bijvoorbeeld: heen met Winterbergbus / terug met de trein).

 

ticketprijs enkele reizen winter 21/22

 

-> enkele reis Nederland - Winterberg: € 29,50

-> enkele reis Winterberg - Nederland: € 29,50

-> (dagretour: € 34,50)

 

belangrijk om te weten

 

Winterbergbus rijdt niet bij onvoldoende sneeuw (= minder dan 5 pistes open) en/of zeer slechte weersvooruitzichten (bijvoorbeeld een stormwaarschuwing en/of langdurige zware regenval ter plaatse). Wij zullen je in dat geval ruim op tijd informeren, adviseren over een alternatieve manier van reizen en tevens het volledige aankoopbedrag terugstorten. De kans op annulering is, mede door sterk verbeterde kunstsneeuwtechnieken, de afgelopen jaren minimaal gebleken.

 

boeken en betalen

 

Enkele reizen boek je eenvoudig via onze website. Je rekent online af en ontvangt je instapkaart en reisinfo per e-mail. Wanneer rijden we? Kijk voor het volledige winterschema op de vertrekkalender.

© Winterbergbus™ is een merk van WeBerg, KvK nummer 54143357
WeBerg, Simon Carmiggelthof 158, 2492 JN Den Haag