Covid-19 en je reis

! Wij adviseren je deze pagina's op een tablet of desktop te bekijken ! / laatste update 30 januari 2022

 

INTRO / STATEMENT

 

Welkom op de Covid-19 informatiepagina's van Winterbergbus.nl. Na bijna twee jaar zonder dagreizen naar Winterberg, kunnen wij met veel enthousiasme mededelen dat wij weer gaan rijden. 'We willen er weer opuit' en wij voelen ons niet langer beperkt om datgene te doen waar wij inmiddels 10 jaar met heel veel enthousiasme aan werken.

 

De reizen die wij voor dit seizoen gepland hebben betreffen kleinschalige reizen waarbij alle regels in acht genomen worden, zonder dat dit afbreuk doet aan de beleving van een heerlijke dag in de sneeuw. Waar nodig hebben wij in oplossingen gedacht, zoals de oergezellige 'Winterbergbus Foodplatz' in kerstmarkt stijl (foto's), direct bij onze parkeerplaats, waar zonder 2G-plus restricties heerlijke Duitse gerechten en dranken afgehaald kunnen worden.

 

Een goed georganiseerd dagje Winterberg begint bij goede informatie en persoonlijke aandacht vooraf. Met onze informatiepagina's helpen we je op weg, maar: ook na boeking van je busreis naar Winterberg houden we je continue op de hoogte van de laatste stand van zaken.

 

Let op (!): Een dagreis naar Winterberg is een reis binnen 24 uur. De informatie op onze website is gebaseerd op wetgeving voor reizen binnen 24 uur. Op een aantal punten wijkt deze wetgeving af van reizen met een langer verblijf. Zo is quarantaine vanzelfsprekend niet van toepassing.

 

let's go!

 

Wat is je situatie? Klik op wat voor jou van toepassing is.

 

© Winterbergbus™ is een merk van WeBerg, KvK nummer 54143357
WeBerg, Simon Carmiggelthof 158, 2492 JN Den Haag