winterberghotel. made by winterbergbus.

slapen in en rond winterberg — elke klasse, elk budget

Een weekend Winterberg, midweek Winterberg of ...

even voorstellen

 

Winterberghotel.nl is ons antwoord op de grote vraag naar betaalbare overnachtingen in Winterberg en omgeving. Winterberghotel is een uitbreiding van de Winterbergbus dagtochten welke wij sinds 2011 organiseren.

 

altijd extra's inclusief

 

Wij geloven dat het plannen van een reis naar Winterberg net zo leuk moet zijn als de reis zelf. We maken van je reis naar Winterberg niet alleen een reis, maar een belevenis; eentje met leuke extra's inclusief.

 

we beginnen klein

 

Met onze eerste bus in 2011 brachten wij 19 wintersporters. Op een zaterdag in januari 2017 waren dit er bijna 1000. En zo pakken we het ook aan met Winterberghotel; we beginnen klein, maar houd ons in de gaten! ;) naar de website

 

superdeal bus & verblijf

#3dagen #bus #pistehostel

va € 149

Winterberg, gelegen in het Sauerland in Duitsland, is de bestemming bij uitstek voor een geslaagde vakantie. Voor wintersport bieden wij reizen aan in de kerstvakantie en voorjaarsvakantie. Ook een midweek Winterberg of een weekend Winterberg vind je in ons aanbod. Populair is het goedkope wintersport weekend Winterberg met hotel en bus. Ook in het voorjaar, de zomer en herfst is er veel te doen in Winterberg. Denk aan fietsen, mountainbiken of prachtige tochten op de motor. Binnenkort voegen wij nieuwe arrangementen toe zoals busreizen naar Winterberg in de meivakantie.

© Winterbergbus™ is een merk van Winterbergbus Snow Included, KvK nummer 54143357
Winterbergbus Snow Included, Simon Carmiggelthof 158, 2492 JN Den Haag